ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ВИСТАВКИ ЛІЇ БЕЗСОНОВОЇ "ЗНАКИ. ЛОГОТИПИ"

15 лютого 2019

Знакова графіка завжди була однією з найбільш цікавих і привабливих галузей графічного дизайну — як для проектувальника, так і для пересічного спостерігача. Завдяки своїй стислій графічній формі знак якнайкраще втілює багатошаровість сенсів, стисло транслюючи певну візуальну ідею.

На виставці представлені кілька десятків знаків і логотипів, розроблених Лією Безсоновою за принаймні останні два десятиріччя. Цей зріз творчого доробку розкриває особливості індивідуального почерку авторки і дає змогу наочно дослідити поступову зміну стилістичних тенденцій у проектуванні. Абсолютна більшість експонатів — реалізовані проекти, значна частина яких була розвинена до повноцінного корпоративного візуального стилю тієї чи іншої організації, установи, бізнесу або торгової марки.

Виставка такого роду має значну практичну цінність, оскільки розгорнуті персональні презентації дизайнерів досі є рідкісним явищем на вітчизняних теренах. Експозиція адресована насамперед студентам профільних учбових закладів, які у майбутньому працюватимуть у царині графічного дизайну, а також усім, хто зацікавлений у ближчому знайомстві із сучасною проектною культурою.

На відкритті виставки Л. Безсонова проведе майстер-клас для студентів-дизайнерів та всіх бажаючих.