ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОВИСТАВКИ "ІЗ ГРУЗІЇ З ЛЮБОВ'Ю"

20 червня 2018

19 червня 2018 року в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбулася презентація фотовиставки «Із Грузії з любов’ю». Організатор виставки - студія «У фарватері істин», фотоклуб «Простір фото» Рівненського Міського Будинку культури, куратор – Олександр Харват.

 

        Перед початком презентації директор музею Олександр Булига оголосив хвилину мовчання пам’яті українського поета, патріота Івана Драча, який цього дня відійшов у вічність.

 

        Свої роботи на виставку надали фотомайстри Олександр Харват, Тетяна Годун, Альона Корнєєва, Світлана Кравчук, Ігор Кирильчук (Рівне); Олександр Сінєльніков, Олег Недвіга (Одеса); Олександр Шевченко, Віктор Черемісін (Київ).

        На відкриття прийшов справжній фотографічний бомонд Рівного, а також автори робіт із Києва та Одеси. Куратор виставки Олександр Харват представив авторів робіт і зазначив, що виставка є результатом фото-туру українських фотографів у Грузію. Автори робіт, які брали участь у творчій поїздці, сказали теплі слова про мешканців міст і сіл, де відбувалися зйомки, ніхто не відмовлявся фотографуватися.

        На експонування виставлено 64 світлини, на яких відображені чарівливі грузинські пейзажі, проспекти міст, будівлі, і люди – щирі, доброзичливі, дружні.

        На презентації були представники Центру Україно-Грузинської  дружби «Сакартвело», який очолює Валерій Парфенюк. Вони зачарували гостей майстерним виконанням грузинських пісень, а на завершення пригощали всіх автентичним грузинським вином і смаколиками.

 

20.06.2018

С н с    Лілія Толстуха