ПРАЦІВНИКИ МУЗЕЮ БУРШТИНУ ВЛАШТУВАЛИ СВЯТО ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ

3 червня 2019

В останній весняний день - 31 травня 2019 року, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, колектив "Музею бурштину" відвідав КЗ "Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Обласної ради.
За українськими традиціями, з хлібом та вишиваним рушником, працівники Музею Бурштину переступили поріг даного закладу. З теплими словами працівниця музею- Олександра Гук, звернулася до очільника центру Сергія Якобчука з побажанням щасливої долі кожній дитині у цій великій родині!
У межах заходу відбулась театралізована виїздна екскурсія "Бурштин-сонячне диво", по завершенню екскурсії був проведений майстер-клас по виготовленню янгола-оберега за технікою декупаж. На згадку про Музей бурштину кожна дитинка отримала по бурштинці.
Мета заходу: донести дітям любов, турботу, тепло. А також у розважальному, театралізованому форматі ознайомити з сонячним багатством Рівненщини - бурштином. 
Міжнародний день захисту дітей – це нагадування суспільству, що кожна дитина має право на освіту, право на здоров'я і належну медичну допомогу, право на ім'я і громадянство та найголовніше - на любов від рідних і близьких! 

Колектив "Музею бурштину"