ПРЕЗЕНТАЦІЯ АКВАРЕЛЬНОЇ АНІМАЦІЇ ОЛЕНИ МЕДВЕДЄВОЇ "КРАМНИЦЯ ЧАСУ"

24 вересня 2020

24 вересня 2020 року в Літературному музеї Уласа Самчука відбулася презентація нової акварельної анімації Олени Медведєвої «Крамниця часу». Це казка-новела рівненської письменниці та майстрині, котра пропонує повірити у диво,яке зветься «Тут і Тепер» . Між рядками твору причаїлась цінність часу, про яку так оригінально ще ніхто не розповідав.

Захід розпочала письменниця Олена Медведєва, яка привітала всіх присутніх та представила учасників свята. Коротко та з інтригою про сюжет казки розповіла ведуча свята учениця 6-А класу - Надійка Коркош. З відео привітанням до гостей звернулася художниця ілюстрацій книги «Крамниця часу» – Наталія Серветник. Родзинкою презентації стала демонстрація анімації  та проведення вікторини із запитаннями стосовно казки, участь в якій взяли діти літературного гуртка «Срібний світанок». Переможець був нагороджений книгою авторки. В кінці заходу до слова була запрошена керівник літературного гуртка «Срібний світанок» Людмила Герус.

Музичний супровід презентації здійснював рівненський піанст – Назар Власюк.

Організаторами презентації були: сектор «Літературний музей Уласа Самчука» Рівненського обласного краєзнавчого музею спільно з  громадською організацією «Центр креативу».

 

Бояр Наталя  

науковий співробітник сектору