ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІРМОВОГО СТИЛЮ РІВНЕНСЬКОГО ОБЛАСНОГО КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ

6 жовтня 2020

5 жовтня у Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбулась презентація нового фірмового стилю та системи візуальної ідентифікації Музею та його Благодійного фонду, розроблених творчою командою київського дизайнерського ВНЗ під керівництвом викладача Олексія Штрамило та його студенткою-випускницею Катериною Савчук. Для молодої дизайнерки це була дипломна робота, яку, до речі, вона захистила на відмінно!
Великою рідкістю для музеїв є свій фірмовий стиль, тому презентація була цікавою як для фахівців у графічному дизайні та брендингу, так і для працівників та шанувальників музею.
Катерина Савчук попрацювала над новим логотипом музею, шрифтами, розробила основні кольори, сувенірну продукцію,вхідні квитки, путівники, офіційні бланки, канцелярію, візитівки, бейджі для співробітників та ін. Авторка намагалася пов'язати фірмовий стиль музею з історією, традиціями нашого краю. У шрифтах вона використовувала літери, які побачила у стародруках під час знайомства з музейною експозицією. Червоний та чорний колір став головним у фірмовому стилі, адже саме такі кольори переважають у вишивці Рівненщини.
Катерина висловила сподівання, що даний проєкт буде втілений у життя та зазначила, що готова до подальшої співпраці з Рівненським краєзнавчим музеєм, адже має багато ідей по впровадженню його. фірмового стилю.
На презентацію завітали : заступник голови ОДА Сергій Гемберг, студенти Рівненського економіко-технічного коледжу, музейники та фахівці у графічному дизайні.