ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ "ІСТОРІЯ ТА СЬОГОДЕННЯ ОВС РІВНЕНЩИНИ"

21 грудня 2021

20 грудня у Рівненському обласному краєзнавчому музеї відкрилася виставка -  «Історія та сьогодення ОВС Рівненщини» . Виставка присвячена Дню вшанування пенсіонерів і ветеранів ОВС, НПУ.

Під час заходу відбулось прийняття клятви учасниками «Корпусу майбутніх поліцейських Рівненщини» та вручення їм сертифікатів.

До слова був запрошений начальник Головного управління Національної поліції в Рівненській області полковник поліції Олексій Камишанський, який зауважив, що сьогоднішнє свято стало днем єднання поколінь правоохоронців незалежно від років виходу на заслужений відпочинок. Крім того Олексій Камишанський вручив грамоти та подяки пенсіонерам ОВС,НПУ.

Завітали на виставку високопосадовці: перший заступник ОДА – Сергій Подолін, та начальниця управління культури і туризму ОДА – Любов Романюк, які зазначили, що такі дні важливі для збереження історії становлення МВС та Нацполіції, популяризації професії працівників поліції.

По закінченню офіційної частини присутні мали змогу послухати концерт, який підготували працівники поліції та переглянути виставку,що створили  працівники ГУНП в Рівненській області та науковці краєзнавчого музею.

Надія Шаюн – ст. наукова співробітниця відділу маркетингу, розвитку та комунікацій.