ЗАХІД "ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО - СУСПІЛЬСТВО ВІЛЬНИХ, РІВНИХ, ЕКОНОМІЧНО НЕЗАЛЕЖНИХ ЛЮДЕЙ"

15 вересня 2023

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 липня 2023 р. запроваджено проведення на державному рівні «Тижня громадянського суспільства», що включає 15 вересня — Міжнародний день демократії, який відзначається за рішенням Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй.
У зв’язку з цим, Рівненський обласний краєзнавчий музей, у музейній конференц-залі, спільно з Рівненським інститутом Київського університету права Національної академії наук України 15 вересня о 12:00 проводить захід «Громадянське суспільство – суспільство вільних, рівних, економічно незалежних людей» (у рамках проведення на державному рівні «Тижня громадянського суспільства» та Міжнародного дня демократії).
Спікери: директор музею Олександр Булига та директор Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України Іван Вєтров.
Учасники заходу: працівники Рівненського обласного краєзнавчого музею, викладачі і студенти Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України.