ВИСТАВКА КАРТИН "МИ ВСІ ТАКІ РІЗНІ"

11 липня 2019

11 липня 2019 року о 12.00 у Рівненському обласному краєзнавчому  музеї відбудеться відкриття виставки «Ми всі такі різні», присвяченій творчості рівненських художників Віри Герасимчук, Людмили Яремчук, Зої Ємельяненко, Сергія Гречанюка.

В. Герасимчук (1955- 2017) народилася у с. Берново Тверської області (Росія). З дитячих років і до кінця життя мешкала в м. Рівне. Закінчила Рівненську художню школу, Бобруйське художнє училище. Понад 15 років працювала художником- оформлювачем РОКМ.

Л. Яремчук народилася в м. Рівне в 1975 р. Закінчила Одеське художнє училище ім. М. Грекова, Харківську Національну академію дизайну та мистецтв.

З. Ємельяненко народилася в м. Рівне в 1977 р. Закінчила художню школу. Навчалася в Київській Національній академії мистецтв та архітектури.

С. Гречанюк народився в м. Рівне в 1968 р. Закінчив Рівненський педагогічний інститут.

На виставці представлено понад 50 творчих робіт митців (олійний живопис, графіка, акварелі). Художники – активні учасники багатьох міських, обласних та республіканських виставок та пленерів. Всі вони - учасники «Музейних гостин». Роботи цих талановитих рівненських митців знаходяться в музейних та приватних збірках в Україні та за її межами. Кожен із них - яскрава, творча індивідуальність, але всіх об’єднує любов до мистецтва та багатолітня співпраця і дружба.

Алла Українець

завідувачка сектору етнографії