"ВЕСНУ ЗУСТРІЧАЄМО З ІВАСЮКОМ"

1 березня 2024

1 березня 2024 року о 15:00 в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбудеться захід, присвячений 75-річчю з дня народження Володимира Івасюка — українського композитора-виконавця, музиканта, мультиінструменталіста, поета. У 1994 році йому присвоєно Шевченківську премію, а 2009 року звання Герой України (посмертно). Володимир Івасюк один із основоположників української естрадної музики. Автор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до кількох вистав, професійний лікар, скрипаль, грав на фортепіано, віолончелі, гітарі, виконавець пісень, живописець.
Напередодні ювілею визначного українця про нього розкажуть ті, хто його знав, хто виконує його твори, хто захоплюється його творчістю. Окрім гостей Рівненського обласного краєзнавчого музею до заходу онлайн доєднаються мешканці Чернівців, Києва, Львова, Лондона, Івано-Франківська, Копиченець та інших міст. Разом згадаємо Генія української музики, послухаємо його твори, дізнаємось як вшановується пам'ять визначного Українця.
Усі бажаючі можуть доєднатись до нас в конференц-залі Рівненського обласного краєзнавчого музею та за посиланням на платформі ZOOM: посилання