У РІВНЕНСЬКОМУ КРАЄЗНАВЧОМУ МУЗЕЇ ВІДБУЛИСЯ ПОКАЗИ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ ФІЛЬМІВ

22 жовтня 2019

 

21 жовтня 2019 року о 10.00 год. у Рівненському краєзнавчому музеї в рамках IV Рівненського міжнародного кінофестивалю «Місто мрії» відбулися покази фільмів: «Брати по зброї» та « Початок Другої світової війни» (позаконкурсна програма).

«Брати по зброї» - це документальний повнометражний фільм(національна програма) про бойові дії на сході України. На показ фільму завітали журі кінофестивалю, музейники та зацікавлені рівняни. По закінченню стрічки усі бажаючі мали змогу обговорити переглянуте в залі, присвяченому АТО.

О 16.00 год. відбувся показ короткометражного  фільму «Битва під Мокрою». Під час заходу до слова були запрошені Ігор Тимощук – заступник начальника ліцею з навчально-виховної роботи,Ярослав Ковальчук –голова ГО «Культурно-просвітницького центру ім. Т. О. Сосновського» та Галина Данильчук – старший науковий співробітник музею.

Студентки Рівненського музичного училища подарували усім присутнім польські пісні під супровід бандури.

На заході були присутні ліцеїсти Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім.К.І.Острозького, музейники та небайдужі рівняни.

 

 

Надія Шаюн

 ст. науковий співробітник відділу маркетингу, розвитку та фінансування.