ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ РОБІТ РІВНЕНСЬКОЇ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ШКОЛИ "СВІТОГЛЯД"

1 червня 2021

1 червня у День захисту дітей в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки персональних творчих робіт Рівненської християнської школи "Світогляд" "ХТО Я?"

На виставці представлено 25 робіт учнів, які вони створювали впродовж навчального року.

Рівненська християнська школа "Світогляд» - не просто школа, це місце розвитку усіх видів інтелекту,це розвиток культури шляхом навчання юного покоління.

Учні впродовж усього навчального року знайомились з основами рисунку, живопису та композиції. Занурювалися у світ творення книги, де пробували себе в ролі автора та ілюстратора, а в кінці тримали в руках свою першу, створену власноруч книжку. Створювали папір ручної роботи, розробляли дизайни, навіть робили вази у техніці пап'є-маше.
На виставку завітав голова Рівненської обласної організації Національної Спілки Художників України – Петро Подолець, який розповів юним художникам про великий талант малювання та вміння його використовувати в житті.

До слова також були запрошені директор рівненської школи «Світогляд» Курченко Ірина Василівна, викладач художньої студії Ольга Пилипей, мама однієї з учениць художньої студії Юлія Михальчук та учениця студії Уляна Дзінзірук.

Виставка створена з ініціативи працівників сектору мистецтв РОКМ Тетяни Міненко та Оксани Лозяк.

 

Надія Шаюн 

ст. наукова співробітниця відділу маркетингу, розвитку та інвестування.