ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ У РІВНЕНСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ КРАЗНАВЧОМУ МУЗЕЇ

22 грудня 2022

У Рівненському обласному краєзнавчому музеї працівниками відділу маркетингу, розвитку та комунікацій було підготовлено і проведено ряд тематичних заходів, присвячених дню Святого Миколая.
Активними учасниками свята стали школярі Рівненського ліцею №27 (2-і, 3-і, 5-і класи) та діти й дорослі з ГО «Всеукраїнське об'єднання переселенців» з Донецької, Харківської, Херсонської, Луганської та Дніпропетровської областей, які вимушені були покинути свої домівки через війну та зараз проживають на Рівненщині.
В рамках заходу юні гості переглядали чудовий український фільм «Пригоди S Миколая», метою якого є допомагати відроджувати українські автентичні традиції; проводили майстер-класи по розписуванню імбирного печива, яке потім обіцяли подарувати близьким та рідним; грали в ігри, виконували завдання зі Святим Миколаєм, отримали від нього подарунки, веселилися та фотографувалися на згадку.
За допомогу у проведенні свята музей висловлює подяку BIG HAND FILMS SMykolay, Рівненському обласному центру соціальних служб.