ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИСТАВКИ РОБІТ ХУДОЖНИЦІ ІРИНИ РАГУЗІНОЇ "СПІВАЄ ПТАШЕЧКА ВЕСНУ"

1 березня 2024

В перший день весни у Рівненському краєзнавчому музеї відкрилась персональна виставка робіт Ірини Рагузіної. На ній представлено близько 30 художніх робіт, на більшості з яких зображені квіти та природа в різних образах.

Оксана Яремчук, заступниця директора з наукової роботи, привітала пані Ірину з презентацією її мистецьких творів, пройнятих глибоким ліричним настроєм та підкреслила, що ці чудові роботи випромінюють тепло, сонце, позитив, природну стихію, зародження життя.

Тетяна Міненко, завідувачка сектором мистецтв музею, зазначила, що це  5-а персональна виставка майстрині. Споглядаючи полотна пані Ірини відчуваєш жагу до життя, відчуваєш як бринить повітря в її картинах. На виставці є робота Ірини Рагузіної «Співає пташечка весну», яку художниця вирішила подарувати музею.

Вітали мисткиню її друзі, колеги, митці, рівняни. Гості заходу відмічали майстерність, професіоналізм, яскравість кольорової гами на її картинах.

Авторка виставки подякувала всім, хто прийшов на презентацію і поділилася своїми поглядами на мистецтво, сказала, що малює із задоволенням, без напруження, кожна  робота мисткині – це стан душі.

Тетяна Каук - ст. науковий співробітник відділу маркетингу, розвитку та комунікацій Рівненського обласного краєзнавчого музею